Hirdetés

World of Warplanes repülés a GameStarral! - összefoglaló

|

A Wargaming.net-tel közös szervezésű World of Warplanes versenyünk nyertesei kipróbálhatták, milyen egy valódi repülőgéppel körözni Szeged felett. Nézzétek meg az eseményről készült videónkat!

Hirdetés

Talán emlékeztek még, amikor júliusban kihirdettük a Wargaming.nettel közös szervezésű, a GameStar tábor 2014 ideje alatt zajló World of Warplanes és World of Tanks versenyeinket. Két nyertes a GameStar tábor résztvevői közül került ki, ketten pedig a GameStar Online-on meghirdetett felhívásra jelentkeztek.

Akik a játék ideje alatt World of Warplanesben a legtöbb ellenséges repülőt semmisítették meg, egy valódi repülőgépbe ülve is kipróbálhatták ugyanezt egy valódi repülőgéppel is az égbe emelkedhettek, hogy onnan csodálhassák meg Szegedet és gyönyörű környezetét. Sajnos a két nyertes közül csak az egyik tudott eljönni, vele indultunk el augusztus 23-án a város határában fekvő szegedi repülőtérre, ahol a repülőtér szimpatikus, elhivatott és segítőkész legénysége várt minket. Bár nem sikerült napsütéses időt kifogni, szerencsére nem szakadt le az ég, úgyhogy rövid eligazítást követően RG és nyertesünk, Márk a levegőbe emelkedtek az R-26SU Góbé típusú vitorlázó repülővel. Kétszer. Ha már ott jártunk, mi is kipróbáltuk, milyen minden bizalmunkat RG szakértelmébe (micsodámba? - RG) vetni, és egy videóban mondjuk el nektek élményeinket.

Köszönjük a Wargaming.net-nek és a Délvidéki Aero Club 1930 Vitorlázó szakosztályának a lehetőséget, hamarosan a tankvezetésre is sor kerül, és temészetesen arról is beszámolunk nektek. Ha most nem sikerült nyernetek, sebaj, a továbbiakban is szeretnénk ilyen és ehhez hasonló eseményeket szervezni, úgyhogy figyeljétek a GSO-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)