Hirdetés

World of Warships - erre számíthatunk 2017-ben

|

A Wargaming.net csapata egy videóban foglalta össze, mit tervez a 2017-es évben. Többek között új hajókra, a régiek balanszolására és legendás parancsnokokra számíthatunk.

Hirdetés

A Wargaming.net gárdájának gyümölcsöző volt a tavalyi év, a játékosoknak köszönhetően sokkal kifinomultabb lett a World of Warships. Nem szeretnének megállni a fejlődésben, így rengeteg tervük van a 2017-es évre nézve, amit meg is osztanak velünk egy videóban.

Egyik főbb feladatuknak tekintik, hogy tovább bővítsék a játszható hajók armadáját, így többek között az Egyesült Királyság serege is bővülni fog. Az eddigi hajókról sem feledkeznek meg: kisebb-nagyobb változás várható a szovjet rombolók osztályában és pár egyéb hajótípust is balanszolnak.

Az egyik legizgalmasabb újítás a legendás parancsnokok bevezetése lesz. Még nem lehet pontosan tudni, kik és mikor kerülnek majd a játékba, de biztos, hogy színesítik majd a World of Warships repertoárját (gondoljunk csak arra, amikor bekerült Steven Seagal). 

A PvE is nagyobb hangsúlyt kap, mert úgy vették észre a fejlesztők, hogy a játékosok szívesen használják ezt a módot. A PvE meccsek során maximum hét fős csapatokkal különféle bevetéseken vehetünk majd részt, ha pedig meguntuk a gép elleni játékot, a továbbfejlesztett klánháborúkban biztos találunk még izgalmakat.

A játéktechnikai dolgok mellett a hang és a képi világ is fejlődni fog a fejlesztők tervei szerint, aminek következtében harc közben intenzívebbé válik a zene és több effektben is részünk lesz.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)