Hirdetés

World of Warships - megjöttek a francia cirkálók

|

A francia mérnöki csodákat most már te is csatába viheted. Már ha el bírsz kormányozni egy ilyen szörnyeteget.

Hirdetés

Egy új, 10 hajóból álló flotta érkezett a World of Warships vizeire. A francia cirkálók fürgék, könnyen kormányozhatóak, és rendkívül sokoldalúak, így mindenki találhat köztük egy neki megfelelő darabot.

Az alapvetően is sebes francia cirkálók még Engine Boosttal is fel vannak szerelve, ami egy olyan technológia, amit a többi nemzet nem is használhat. Emellett egyedi felépítésüknek köszönhetően rendkívül hasznosak pusztító és könnyű cirkáló típusú gépek ellen is. Az új hajókat mind megnézhetitek a lenti galériában.

Az új gépeket tartalmazó fejlesztési ág a gyors és pontos Bougainville hajóval nyit. Ha ennek a használatát kitanultad, akkor mehetsz is tovább a következő gépszörnyek megszerzéséért.

A francia cirkálókat tartalmazó frissítés már éles a World of Warships szerverein.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)