Hirdetés

World of Warships - irányítható tengeralattjárókkal jött a halloweeni esemény

|

A World of Warships rajongói rengetegszer kérték már a tengeralattjárók beépítését, amit egyelőre kísérleti jelleggel, de teljesített a Wargaming csapata.

Hirdetés

Megszokhattuk már a Wargamingtől, hogy játékaikba egy-egy őrült játékmódot is behoznak időszakos eseményeikkel, de a World of Warships halloweeni játékmódja ennél többről szól. A készítők részben a lehetséges jövőbeli újítások tesztjeként is tekintenek a Terror of the Deep címet viselő csatára, ahol először a játék történetében tengeralattjárókat vezethetünk.

Hirdetés

Rasputin legyőzéséhez még nem történelmi modelleket, hanem öt fiktív, steampunk elemekkel bőven megpakolt hajót használhatunk, amik közül csak egyet kapnak meg a játékosok kezdésként, a többit különleges feladatok teljesítésével oldhatják fel. Erre bő két hetük van, ugyanis a World of Warships tengeralattjárós játékmódja az október 31-ei indulástól november 15-éig játszható. A mélység használata mellett (a felszínen való közlekedés mellett a játék különbséget tesz aközött, hogy periszkópmélységben vagyunk, vagy ennél lejjebb merültünk, sőt, a látási viszonyok is romlanak a felszíntől távolodva) új játékmechanizmusként külön, a tengeralattjárók ellen bevetett robbanótöltetek is érkeztek a játékba. Az új játékmódban már most elmerülhettek, vagy előbb lejjebb belenézhettek egy rövidebb gameplay videóba, aminek itt megnézhetitek egy hosszabb változatát is.

A Wargaming közleménye szerint a World of Warships mögött álló csapat az esemény után kiértékeli a Terror of the Deepről begyűjtött adatokat, illetve a felhasználói visszajelzéseket, majd ez alapján döntik el, hogy a tengeralattjárók bekerüljenek-e állandó hajóosztályként a játékba.

Ti próbáltátok már a tengeralattjárókat? Hogy tetszettek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)