Hirdetés

World of Warships: Legends - már több mint egymillióan tolják

|

Alig több mint egy hónap alatt sikerült átlépni egy elég komoly mérföldkövet.

Hirdetés

Április 16-án indult el korai hozzáférésű játékként a World of Warships: Legends, a Wargaming pedig máris büszkén számolt be a játék népszerűségéről, illetve arról, hogy ezt egy komoly frissítéssel üneplik.

Hirdetés

A folyamatosan érkező csomagok közül az első a már játszható Atlanta kampány, ami rengeteg új feladattal és küldetéssel dobja fel a játékot. A három most bevezeett rangjelzéssel a parancsnokainkat is kitüntethetjük, és egy halom jutalmat is bezsebelhetünk, de befutott egy Atlanta Premium Tier IV cirkáló is.

Még ebben a hónapban ingyenes frissítések formájában jön pár új csatahajó és romboló, parancsnokok, valamint egyéb extrák is, a prémium dolgokról nem is beszélve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)