Hirdetés

World of Warships: Legends - battle passhez hasonló kampánnyal ünnepelhetjük a teljes verziót

|

Már csak néhány nap, és hivatalosan is megérkezik a játék, ezt pedig méltó módon akarja megünnepelni a Wargaming.

Hirdetés

A kifejezetten konzolos játékosok számára készült World of Warships: Legends-re a szerencsésebbek már vethettek egy kósza pillantást a zárt béta kereteiben, de azok se bánkódjanak, akik lemaradtak a tesztelésről, ugyanis a hivatalos start már itt van a küszöbön.

Hirdetés

A Wargaming.net bejelentette, hogy augusztus 12-én kihajózik a játék a korai hozzáférésből, a megjelenés örömére pedig több német hajó és romboló, illetve a legendás Tirpitz csatahajó köré épülő, vadonatúj kampány is bekerül a játékba. Az augusztus 12-től egészen szeptember 15-ig tartó Hunt for Tirpitz kampány kicsit hasonlít egy battle pass-hez, tehát 100 szinten keresztül oldhatunk fel jutalmakat különböző kihívások, valamint a heti missziók teljesítésével.

A teljes változattal együtt egy jó adag achievement és trófea is érkezik, Xbox One X-en és PS4 Prón pedig akár 4K-s felbontásban is csatázhatunk. A következő hónapokra még több újdonsággal készül a Wargaming, szóval akad majd dolga a tengeri ütközetek szerelmeseinek.

Ti próbáltátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)