Hirdetés

World of Warships megjelenés - ideje hajóra szállni

|

A World of Tanks és a World of Warplanes után a Wargaming.net harmadik háborús játéka, a World of Warships is megjelenik végre.

Hirdetés

Na nem mintha eddig nem játszhatott volna vele bárki, de a Wargaming úgy érzi, most minden a helyére került, és a World of Warships kész arra, hogy elhagyja nyílt béta státuszát.

Akárcsak a World of Tanks és a World of Warplanes, a szeptember 17-én megjelenő World of Warships is nagy sikerrel fut, és hosszú jövő állhat előtte. A játékban egyelőre több mint 80, 4 osztályba sorolt hajót vezethetünk különböző helyszíneken, ezekkel lőhetjük szét egymást szégyentelenül. Kezdetnek már ez sem rossz, de a jövőben sokat fog még javulni, sokkal több lesz a tartalom, így érdemes még most beszállni, amíg még minden viszonylag kis energiabefektetéssel követhető. Jött néhány kép is a bejelentés mellé, gyönyörködjetek, aztán irány játszani:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)