Hirdetés

World of Warships - már Steven Seagal is lehet a kapitányod

|

Bár Steven Seagal Oroszországgal is baráti viszonyt ápol, a World of Warships megszerezhető kapitányaként az amerikai hadihajókat erősíti majd az akcióhős.

Hirdetés

A World of Warships nem csak új hajókkal és egy halloweeni küldetéssel bővült manapság, hanem egy kifejezetten különleges kapitány is bekerült a játékba. Számos akciófilm után ugyanis Steven Seagal a Wargaming haditengerészeti játékában is megjelenik.

Az aikidó mesterét akkor is érdemes megszerezni, ha nem vagytok különösen nagy rajongói, ugyanis Seagal játékbeli karaktere mellett 6 képességpontot és 100 Zulu Hotel zászlót is kaptok. Hogy mindezt bezsebelhessétek, egy legalább 10-es szintű fiókkal a World of Warships Random, Ranked, Team, vagy Co-Op Battles módjaiban kell 70 000 XP-t szereznetek. Erre december 14-éig van időtök, de aki már megszerezte a kapitányt, már rá is bízhatja amerikai hajóinak vezetését. A színésszel egyébként egy kifejezetten mókásra sikerült trailert is forgattak a készítők, ezt feljebb láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)