Hirdetés

World War 3 - hamarosan indul a korai hozzáféréses szakasz

|

A Farm 51 kitűzte a nyílt tesztidőszak kezdetének a dátumát.

Hirdetés

Egy ideje már zárt béták során lehetett próbálgatni a World War 3-t, és most olyan állapotba jutott, hogy a Farm 51 mer pénzt kérni érte.

Hirdetés

A jó hír, hogy október 19-étől bárki kipróbálhatja PC-n, a kicsit rosszabb, hogy kezdetben 28 dollárba kerül, és minél közelebb jutunk a teljes változathoz, annál drágább lesz. Várhatóan 12-15 hónapig tart majd a korai hozzáféréses szakasz, eleinte csak pár pálya és funkció lesz aktív, majd sorra pakolják bele a többit. 

A játék leginkább azoknak szól, akiknek sem a Call of Duty, sem a Battlefield fejlődési iránya nem tetszik igazán, valahova a kettő közé tennék a tökéletes katonai FPS-t. Próbáljátok ki, ha tudjátok, mi is írni fogunk róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)