Hirdetés

World War 3 - döcögősen indult az Early Access szakasz

|

A játékosok egy része még mindig képtelen felcsatlakozni a szerverekre.

Hirdetés

A World War 3 Early Access startja a többnyire kimerült a töltőképernyő bámulásában, a rajongók nem boldogok, a fejlesztők tördelik a kezüket.

Hirdetés

A The Farm 51 fejlesztőcsapata "technikai nehézségekre" hivatkozva az utolsó pillanatokban elhalasztotta a többjátékos alapú shooter korai megjelenésű startját, ám végül mégis megjelenhetett időben a játék. Kár volt. Sajnos hamar világossá vált, hogy a problémát nem sikerült teljes egészében megoldani, mivel a játékosok vagy alapvetően nem tudtak csatlakozni a szerverekre, vagy ha mégis, nem sokkal később a lekapcsolódás üzenetét nézhették.

A realisztikusságra törekedő World War 3 fejlesztői elnézést kértek a rajongóktól, majd jelezték, hogy minden erejükkel a hiba elhárításán dolgoznak, de még mindig van probléma bőven. Az indulás egyébként egész sok játékost bevonzott, a döcögős start viszont több mint 4000 Steam értékelést eredményezett, mondanunk sem kell, többségük negatív.

A World War 3 a tervek szerint másfél éven belül végleges formájában is megjelenhet. Addig állóháború várható, ha ez így megy tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)