Hirdetés

World War 3 - TD móddal és egy új pályával bővült

|

A modern háborús lövölde fejlesztői már a frissítési terveket is kiadták.

Hirdetés

A World War 3 fejlesztői egy komolyabb és komorabb harcélményt ígérnek, mint a többi lövölde. Az Early Access verzió megjelenése ugyan nem volt zökkenőmentes, de az alapok elég szilárdak ahhoz, hogy lehessen rájuk építeni.

Hirdetés

A The Farm 51 ezt is csinálja, és le is szállította a 0.2-es csomagot, ami hozzáadott a játékhoz egy Team Deathmatch módot, és egy új térképet Warsaw Shopping Mall néven. Egy új fegyver, a MSBS Bullpup is bekerült, egy új járgánnyal és egy orosz partizán felszereléssel. Nyilván a csomagban volt még pár hibajavítás és balansz frissítés is, ahogy az már lenni szokott.

A fejlesztőcsapat a téli szezont már be is táblázta, és itt láthatjátok, hogy mik a tervek a következő néhány frissítésre. Akit érdekel a komoly, modern hadviselés, annak érdemes lehet figyelemmel kísérni a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)