Hirdetés

World War Z - az Epic Games Store-nak köszönhetően olcsóbb lett

|

A Saber Interactive bejelentette, hogy megállapodtak az Epic Gamesszel, amivel a játékosok is jól járnak.

Hirdetés

A jóval kedvezőbb bevételelosztás miatt egyre több fejlesztő választja az Epic Games Store-t a Valve boltja helyett, sok esetben pedig ezzel a játékosok is jól árnak, ugyanis spórolhatnak vele egy keveset, ráadásul az új kihívó folyamatosan fejlődik, így előbb-utóbb eljut a Steam fejlettségi szintjére. 

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division 2 és a Metro Exodus után most egy újabb multiplatform játékról derült ki, hogy PC-n az Epic áruházát részesíti majd előnyben. A Saber Interactive bejelentette, hogy a World War Z is Epic Store-exkluzív lesz, viszont ennek köszönhetően tudják a játék árát csökkenteni.

A stúdió elnöke, Matthew Karch közleményben mondta el, hogy mivel a játékfejlesztés költséges munka, ezért azzal, hogy 70% helyett 88%-t kapnak a bevételekből, többet tudnak fordítani a World War Z-re. Az így megtakarított különbséget azonban nem teszik zsebre, hanem lefaragják az árakat, így 39,99 euró helyett 34,99 euróért tudják kínálni a terméket az Epic Store-on keresztül az áprilisi megjelenésig és azon túl (ráadásul azok, akik már előrendelték a címet visszatérítést kapnak). 

A World War Z április 16-án jelenik meg PC-re. Mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)