Hirdetés

World War Z - érkezett egy pörgős gameplay trailer

|

Újabb kedvcsinálóval gazdagodott a Saber Interactive zombis játéka, aminek már nincs messze a megjelenése.

Hirdetés

A tervek szerint április közepén fog megjelenni a World War Z mindhárom platformra, azaz Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re is, utóbbin pedig az Epic Games Store vendégszeretetét fogja élvezni, amelynek köszönhetően kedvezményesebben vásárolhatják majd meg az érdeklődők. 

Hirdetés

A Brad Pitt főszereplésével készült film által ihletett játék a co-op élményre kihegyezett mókát ígér, amelyben nem fogunk találkozni csoszogó élőhalottakkal, hatalmas hordákban, villámgyorsan ránk rontó ocsmányságokkal viszont annál inkább. A legújabb, "Zombies Are Coming" címre keresztelt videó is ezt az adrenalindús érzést mutatja be zúzós zenével és gameplay jelenetekkel tűzdelve:

A World War Z megjelenése április 16-án várható a főbb platformokra, aki pedig előrendeli, az megkapja ajándékba a Lobo fegyvercsomagot is. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)