Hirdetés

World War Z - érkezett egy vadonatúj kedvcsináló a játékhoz

|

Az új videó bemutatja, hogy miként fogjuk felvenni a harcot az életünkre törő zombikkal.

Hirdetés

Már tudjuk, hogy játék készül a népszerű World War Z alapján, de eddig még nem láthattunk sok mindent az alkotásból. Most viszont kaptunk egy rövid, de elég pörgős trailert, mellé pedig néhány képet is.

Hirdetés

Eddig nagyjából annyi biztos a játék kapcsán, hogy egy co-op móka lesz, amelyben elég sok helyszínt bejárhatunk, és valószínűleg mindenhol zombikkal fogunk találkozni. Nemrég viszont kaptunk egy gameplay trailert, ami elég jól bemutatja, milyen izgalmakra számíthatunk.

Emellett jött néhány vadonatúj kép is, ezeket a lenti galériában láthatjátok.

A World War Z még nem kapott megjelenési dátumot, egyelőre annyi biztos, hogy PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)