Hirdetés

World War Z gépigény - ilyen vas bír el a zombikkal

|

A Saber Interactive bejelentette, hogy milyen vas kell a World War Z játék futtatásához, az élőhalottak pedig nem érik be akármilyen masinával.

Hirdetés

Legutóbb az idei gamescomon láthattuk mozgás közben a 2013-as World War Z film és az alapjául szolgáló regények játékadaptációját, amelyben az AMD is közreműködik, így a zombis projekt a legkorszerűbb technológiákkal készülhet el. Ehhez pedig kelleni fog a hardver. 

Hirdetés

A Saber Interactive megerősítette, hogy milyen vas kell majd a World War Z játék futtatásához, bár azt sajnálatos módon nem tették hozzá, hogy ha rendelkezünk a meghatározott specifikációkkal, akkor hány fps-t sajtolhatunk ki belőle. Íme a részletek: 

World War Z minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7
Processzor: i5-750/i3-530/Phenon II X4-810
Memória: 8 GB
Videokártya: AMD R7 240/Nvidia GT 730 2GB/Intel HD530
Szabad hely: 20 GB

World War Z ajánlott gépigény: 

Operációs rendszer: Windows 10 64-bit (DX11)
Processzor: i7-3970 3.5GHz
Memória: 16 GB
Videokártya: AMD R9 280/Nvidia GTX 960
Szabad hely: 20 GB

Fontos részlet még, hogy a Saber információi szerint a World War Z az Epic digitális boltjában fog debütálni, de azt nem árulták el, hogy exkluzívan csak innen szerezhetjük-e be, vagy máshonnan is (például Steamről). Nektek bírni fogja a gépetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)