Hirdetés

A World War Z fejlesztői egy Half-Life 2 remake-et akartak csinálni, de a Valve nem engedte

|

Miután a Saber tető alá hozta a Halo és Halo 2 felújított verzióit, úgy gondolták, hogy a Half-Life 2-t is felújíthatnák. Itt azonban komoly akadályba ütköztek.

Hirdetés

A Saber Interactive feje, Matthew Karch leült mesélni a GameWatcher újságírójának és elárulta, hogy milyen terveik lettek volna a World War Z utánra. A sztori szerint maga Karch kereste fel a Valve fejét egy Half-Life 2 remake ötletével.

Hirdetés

Miután a stúdió összehozta a Halo: The Master Chief Collection felújított darabjait, teljesen biztosak voltak abban, hogy le tudnak tenni egy Half-Life 2 remake-et is az asztalra.

"Személyesen kerestem fel Gabe Newellt, mert ismertem őt még nagyon régről. Tisztán és egyszerűen elmondtam neki, hogy szeretnénk megcsinálni egy Half-Life 2 remake-et, és még külön fizetség sem kell érte, csak bevételi részesedés. Még annak sem kell soknak lennie. Nem igazán érdekelt a pénz, csak bele akartam vágni, mert nagyon szeretem azt a játékot."

Hiába a kedvező feltételek, a Valve nem egyezett bele a dologba.

"Egyszerűen kijelentette, hogy ha csinálnak is Half-Life 2 remake-et, azt majd házon belül fogják intézni."

Karch egyike annak a tábornak, amelyik elkeseredetten várja a széria valamilyen formában történő visszatérését. Szerinte a World War Z tökéletesen betölti azt az űrt, amit a Left 4 Dead hagyott, de a Half-Life-ot nem lehet pótolni.

"Gordon Freeman, haver, ő legalább annyira ikonikus karakter, mint Master Chief. Vele most mi van?"

Sajnos azt nem tudhatjuk, hogy valaha visszatér-e a legendás sorozat, de az legalább biztos, hogy a Saber Interactive-ra szebb napok várnak, köszönhetően a World War Z sikereinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)