Hirdetés

Ingyenes PC-re a World War Z, és örökre megtarthatjuk!

|

A tavaly megjelent játékot máris ingyen kínálja az Epic Games Store.

Hirdetés

Áprilisban lesz egy éve, hogy elérhetővé vált a meglepően nagy sikert arató World War Z, amit a fejlesztők azóta is lelkesen bővítenek. Hamarosan bekerül a teljes cross-play támogatás is, melynek köszönhetően a PC-sek, az Xbox One-osok és a PS4-esek mind együtt játszhatnak, de jelenleg csak az előbbi két platform esetében él a lehetőség.

Hirdetés

Mától április 2-áig mindenki behúzhatja az Epic Games Store-ból a PC-s változatot, és megtarthatja örökre. A One-osoknak egy 75%-os Deals with Gold kedvezménnyel tudott kedveskedni a Focus Home Interactive, mely március 30-áig él. Ennek köszönhetően a játék a Gold előfizetők számára 2995 forintba kerül.

A ma megjelent frissítés egyébként fegyvervariánsokkal, perkekkel, skinekkel bővíti a játékot, illetve javítja a balanszt a PvE-ben és a Horde Mode Z-ben.

Ne hagyjátok ki a másik két ingyenes játékot, a Figmentet és a Tormentor x Punishert sem. Jövő héten az egyik legjobb sétaszimulátor, a Gone Home lesz az ajándék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)