Hirdetés

World War Z - természetesen a launch trailer is tele van zombikkal

|

Már nagyon közel a játék megjelenése, így épp itt volt az ideje egy újabb kedvcsináló anyagnak.

Hirdetés

Izgalmas játéknak ígérkezik a World War Z, amiben változatos helyszíneken lőhetjük halomra az életünkre törő zombikat. Hamarosan eljön a megjelenés napja, ám előtte a fejlesztők még bedobták az ilyenkor szokásos, megjelenés előtti utolsó előzetest.

Hirdetés

Nem lett túl hosszú a játék launch trailere, viszont cserébe remekül felvázolja, hogy miről is szól majd a Saber Interactive alkotása. Megnézhetjük például a mészárlások helyszínéül szolgáló városokat, illetve azt is, miképp bánhatunk majd el az egészen fürge élőhalottakkal. Ha még nem tudjátok, hogy kell-e nektek ez a játék, akkor mindenképp nézzétek meg a videót.

A World War Z április 16-án fut be PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)