Hirdetés

World War Z - ezeket a tartalmakat kapjuk ingyen a második szezonban

|

Új módokat, rankeket, fegyvereket és egyéb jóságokat hoz a következő nagyobb frissítés.

Hirdetés

A Left 4 Dead sorozat után maradt űrt rengetegen próbálták, próbálják betölteni a mai napig, ebben a mezőnyben pedig egy egész erős indulónak mondhatjuk a regényes és filmes háttérrel is rendelkező World War Z-t. A tavasszal megjelent zombis lövölde ugyan nem volt tökéletes, de egész jól visszaadta a szinte kilátástalan túlerővel való küzdelmet.

Hirdetés

A Saber Interactive folyamatosan új tartalmakkal próbálja fenntartani az érdeklődést játéka iránt, így a júliusban lezárult első szezon után most bejelentették a másodikat is. Az  Update Fourral érkező tartalmak között több olyan újdonság is lesz, amikre nagy szüksége volt a játéknak. Bemutatkozik például a hordamód, ahol a hullámokban ránk törő ellenséggel kell felvennünk a harcot, melyhez új fegyvereket is kapunk, de rémségek soraiban is feltűnik egy új fajta élőholt.

A frissítés elhozza a cross-play támogatást, így könnyebben tudunk komáinkkal nekiveselkedni a zombiirtásnak a PvE módokban. Ez a szekció két új küldetést is kapott; az egyiknek New York, a másiknak pedig Moszkva ad majd otthont. Ezeken felül érkeznek fizetős DLC tartalmak is, amik négy-négy új fegyver- és karakterskint adnak majd.

Egyelőre még nem tudni, hogy mikor érkeznek az új tartalmak, de a fejlesztők azt ígérték, hogy még ebben az évben belevethetjük magunkat a mókába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)