Hirdetés

World War Z - rengeteg új tartalom jön a következő hónapokban

|

Egyre több jutalommal jár majd a zombihentelés, amit hamarosan egy új helyszínen folytathatunk.

Hirdetés

A Saber Interactive nem csak örömködik az eladások láttán, de szépen el is költi a beérkezett zsetont. A következő hónapokban rengeteg újdonsággal készülnek, többek között egy új, tokiói misszióval is, amiben egy újfajta zombi típus ellen is küzdenünk kell majd.

Hirdetés

A tokiói küldetés még elvileg ebben a hónapban fog befutni, amit aztán júniusban egy új, 6 koponyás nehézségi szint követ majd. Az új szint nem csak a kihívást növeli, de speciális jutalmakat és extra kozmetikumokat is kínál. A jelenlegi tervezet utolsó fejezete júliusban érkezik, amikor is megjönnek a heti kihívások, melyek teljesítéséért szintén spéci loot lesz a jutalmunk.

Mindeközben jönnek az új fegyverek, ruhák, kütyük és minden, amit akartok. Továbbra sem fognak unatkozni a zombis coop játékok szerelmesei.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)