Hirdetés

World War Z - bemutatkozott egy új helyszín,Tokió

|

Az élőhalottak letarolják a világot, de szerencsére több fronton is felvehetjük velük a harcot.

Hirdetés

A World War Z megjelenéséig már csak két hetet kell várnunk, addig még fel lehet zárkózni a fejlesztői naplóval és gameplay videóval.

Hirdetés

A legújabb kedvcsináló a kooperatív shooter egyik helyszínét, Tokiót mutatja be, ahol a zombik szűk utcákon támadják a túlélőket. A japán epizód induláskor két küldetést fog tartalmazni, de számíthatunk egy harmadik misszióra is, amely nem sokkal a megjelenés után fog megérkezni egy ingyenes frissítéssel. 

A Saber elnöke, Matthew Karch szerint a tartalmakkal kapcsolatban olyan pozitív visszajelzéseket kaptak a játékosoktól, hogy úgy döntöttek, kibővítik az alapjátékot négy epizóddal, tizenegy pályával. Ezekkel együtt fog megjelenni a World War Z április 16-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)