Hirdetés

Worms Armageddon Decade - Visszatérnek a kukacok

|

Felélesztik csipkerózsika álmukból a kukacokat, ebben a félévben érkezik a Worms Armageddon Decade kódnéven futó játék.

Hirdetés

Néhány nappal korábban információszivárgásnak lehettek szemtanúi az ausztráliai osztályozóbiztosság hivatalos oldalának rendszeres látogatói, melynek keretében felmerült a Worms Armageddon Decade neve. Az időzített Xbox Live Arcade exkluzív alkotás hitelességét a Worms széria neves fejlesztői, a Team17 brigádja megerősítette, munkájuk gyümölcsére valamikor 2009 első felében számíthatunk. A Team17 nagyfőnöke, nevezetesen Martyn Brown elmondta, egyelőre Worms Armageddon Decade munkanéven hivatkoznak alkotásukra, így jövőben még változhat elnevezése, egyéb érdekességet nem mondott. Jelen pillanatban meglehetősen keveset tudni az XBLA feldolgozásról, igaz a készítők fellőtték kukacos Facebook profiljukat, egyelőre titkolóznak. Mint említettük, csak bizonyos ideig tekinthetünk rá exkluzív XBLA címként, de arról sincsenek információk, hogy megjelenését követően, milyen egyéb platformokra tervezik kiadni.

Worms Armageddon (1999)

wormsarmageddon.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)