Hirdetés

Worms Battlegrounds bejelentés - next-genre jönnek a kukacok

|

A Team 17 bejelentette új Xbox One-os és PlayStation 4-es játékát, amivel újra életet lehelnek az agresszív kis kukacokba. Jön a Worms Battlegrounds.

Hirdetés

Ez egy ilyen bejelentős nap. A Slightly Mad Studios World of Speedje után a Team 17 is bejelentette új játékát, a Worms Battlegrounds-ot.

Egyelőre szinte semmit sem tudunk az új Worms játékról. Annyi biztos, hogy a címe Worms Battlegrounds lesz és még idén érkezik PlayStation 4 és Xbox One platformokra. A Worms sorozat 1995-ös debütálása óta már több, mint 25 különböző platformon fordult meg és most beteszi a lábát a next-genek világába is.

 

A Worms Battlegrounds lesz az egyik első játék, amit a fejlesztő maga adhat ki Xbox One-on az ID@XBOX program keretein belül. A PC-s portról egyelőre nem történt említés, de a next-gen kiadás még 2014-ben várható.

Mit szóltok? Örültök, hogy lesz egy új Worms?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)