Hirdetés

Worms: Clan Wars - a 2019/05-ös GameStar teljes játéka

|

A barátaid kukacától általában érdemes tisztes távolságot tartani. Kivéve persze, ha épp a Worms van terítéken.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni minden idők egyik legnépszerűbb couch party játékát, ami lassan 20 éve a gamer bulik egyik kedvenc játéka.

Hirdetés

A májusi GameStar magazin mellé a sorozat egyik ütős darabját, a Worms: Clan Wars csomagoltuk. Ennek egyik különlegessége, hogy a barátainkkal egyedik klánokat alakíthatunk saját címerrel, és online ligákban harcolhatunk más csapatok ellen. 

Persze ha valakit ez egyáltalán nem, érdekel, annak ott a 25 küldetésből álló sztori kampány, a klasszikus 2D játékmenet, a szokásosnál nagyobb, szerkeszthető pályák, a több mint 65 különböző őrült fegyver és kütyü, illetve a több mint 200 kozmetikai cucc, amivel testre szabhatjuk a saját kukacainkat. Sőt, a Steam Workshop támogatásnak köszönhetően egyedi pályákat és extrákat is letölthetünk.

Bár a kukacok közti háború brutális, a gépigény egyáltalán nem az. A futtatáshoz mindössze legalább Windows XP operációs rendszerre, egy Dual Core processzorra, 2 GB RAM-ra, és egy GeForce 8600 GT, Radeon HD 6450 vagy Intel HD 6000 grafikus kártyára lesz szükség.

A játék aktiválásához internetkapcsolat szükséges, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2019/05-ös számát 2019. május 17. péntektől találjátok meg az újságárusoknál. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)