Hirdetés

Worms Collection - Csomagban támadnak a kukacok

|

Újabb kukacos témájú kiadás érkezik, méghozzá a több epizódot felkaroló Worms Collection.

Hirdetés

A Team 17 a héten hivatalosan is közzé tette, hogy októbertől szerezhetjük be a legújabb kukacos őrületet (Worms: Revolution), de nem ez lesz az egyetlen szenzáció a szérián belül.

A Worms Collection névre keresztelt csomag a Mastertronic kiadásában láthat napvilágot, melyben olyan legendás Worms címekkel találkozhatunk, mint a Worms, a Worms 2: Armageddon és a Worms: Ultimate Mayhem. Ennyivel természetesen még nincs ki a kukacos kollekció, hiszen a Worms 2: Armageddon valamennyi kiegészítője is mellékelve lesz, ám grafikai újításról, esetleg más újdonságról nem tettek említést a készítők.

Ennek ellenére a Worms Collection érdekes összeállításnak tűnik, ami jelen pillanatban kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jön, a PC-s verzióról nem szólt a fáma. A kollekció hivatalosnak tűnő megjelenése augusztus 31.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)