Hirdetés

Worms - most egy kis szünet jön

|

A Team 17 úgy érzi, a Worms: Clan Wars vegyes fogadtatása után ideje egy kicsit pihenőre küldeni a sorozatot. De tényleg csak egy kicsit.

Hirdetés

A szerkesztőségben továbbra is nagyon imádjuk a Worms sorozatot, de már mi is nehezen tudunk lépést tartani az új részekkel.

A Team 17 a 3D-s kitekintés után szerencsére sikeresen talpraállt szériájának legújabb tagja a tavaly megjelent Worms: Clan Wars, amit a fejlesztőcsapat az eddigi legteljesebb Worms játéknak szánt, és vitathatatlan, hogy ezt tényleg sikerült elérniük, a fogadtatással viszont egyáltalán nem elégedettek. Amikor a StrategyInformer arról kérdezte Nick Clarksont, szerinte hogyan teljesített a Clan Wars, az üzletfejlesztési vezető ezt válaszolta: „Sajnos nem olyan jól, mint reméltük. Mint kellett volna annak a játéknak, ami alighanem a Worms sorozat legteljesebb verziója, legalábbis PC-n. Persze a megjelenés utáni támogatás kiváló volt, előjöttek bugok, de a csapat végig a helyzet magaslatán maradt.”

Clarkson elmondta még, hogy idén a next-gen exkluzív Worms: Battlegrounds kivételével nem lesz új Worms, mivel a csapatnak át kell gondolnia, hogyan képzeli el a sorozat jövőjét. Főleg amiatt kell a pihenő, hogy jövőre a széria betölti a 20. életévét, és egy ilyen jeles évfordulóra illik valami ütőset összekapni.

A Team 17 közben a Lemmings-szerű Flockersen is dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)