Hirdetés

Worms: Revolution - Fejlesztői naplón a játékmódok

|

A Team 17 sorra ontja magából a fejlesztői naplókat, melyek segítségével betekintést nyerhetünk a Worms: Revolution részleteibe.

Hirdetés

A harmadik fejlesztői napló arról adott tanúbizonyságot, hogy a fejlesztők nem egy kicsinosított korábbi epizódot akarnak elénk tárni, hanem egy valóban átgondolt, megújított, mégis a régi hangulatot árasztó fejezettel leszünk gazdagabbak. A negyedik videóban már a Worms: Revolution játékmódjait vehetjük alaposabban is szemügyre, továbbá bemutatják nekünk a multit, az egyjátékos kampányt és a titokzatos puzzle módot. Említettem már, hogy a Team 17 gondolt a veterán játékosokra és a játékban helyet kap egy classic névre hallgató opció, amit bekapcsolva a játék minden újdonságát nélkülözhetjük?

A Worms: Revolution valamikor ősszel várható PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)