Hirdetés

Worms Revolution ingyen, Portal 2 bagóért

|

Remek akciókat tartalmaznak az aktuális hétvégi Steam leárazások, a Portal 2 például olcsóbb, mint egy mozijegy.

Hirdetés

Lassan az számít majd csodának, ha valamilyen játék nincs meg valakinek a Steam-en: ennyi akciót és leárazást a piacon is ritkán látni!

Alapjáraton nem túl olcsóak az online boltban megtalálható játékok, sőt, sokszor kevesebbe kerül a dobozos változat. Ettől függetlenül megéri rendszeresen rápillantani a Steam-re, hiszen szinte minden nap találkozhatunk valamilyen kihagyhatatlan akcióval.

Most például itt a Worms Revolution, mely egészen hétfőig ingyenesen kipróbálható, a teljes verzió pedig mindössze 5,49€, ami barátok közt is csak 1640 jó magyar forintot jelent

Azoknak, akik nincsenek annyira oda a kukacokért, de szeretik a logikai kihívásokat, tökéletes választás lehet a Portal 2 (az első rész is akciós, alig több, mint 500 Ft), mely 3,74€. Igen, ez átszámítva (~1120Ft) olcsóbb, mint manapság egy mozijegy, és garantáltan hosszabb ideig leköt, ráadásul barátunkkal közösen is játszhatjuk.

Irány tehát a Steam, kaland(ok)ra fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)