Hirdetés

Worms W.M.D - egy kis Saints Row és Rocket League is került bele

|

A legújabb Worms játékban lövöldözhetünk a Saints Row IV dubstep fegyverével, a Rocket League autójával lapíthatjuk össze a többi kukacot, és a Goat Simulator kecskéjével robbanthatjuk fel ellenfelünk. Mi kellhet még?

Hirdetés

A Worms sorozat még mindig láthatóan fejlődik.  Fegyverekből nem lesz hiány, a fejlesztők elmondása szerint 80 eszköz is rendelkezésünkre fog majd állni az ellenlábasok eltakarításához. Akik viszont még a megjelenés előtt bizalmat szavaznak a játéknak, és megvásárolják a Worms W.M.D: All-Stars előrendelői csomagot, azoknak jó néhány skin és fegyver üti a markát, melyek más játékokból ismerősök lehetnek.

Nem kevés játék jelenik meg a legújabb Wormsben: az előrendelői csomag tartalmaz kocsit a Rocket Leagueből, csatlósokat hívhatunk az Orcs Must Die-ból, vagy akár egy nyelvével himbálózva közlekedő kecske is a fegyverünk lehet egyenesen a Goat Simulatorból. A Saints Row IV dubstep fegyverével tudunk majd lövöldözni, vagy a Broforce bombázójával a demokráciát hozhatjuk el az ellenséges kukacok nyakába.

Mind ezek mellett maszkokat és plusz küldetéseket kapunk olyan játékokból, mint az Unturned, a Payday 2, a The Escapists, a Yooka-Laylee és az eredeti Worms. Ezeken kívül exkluzív tartalmak is érkeznek: az Xbox One tulajok a Rare játékaiból használhatják fegyverként Joanna Darkot (a Perfect Dark főszereplőjét), és maszkokat kapnak a Blast Corps, Jet Force Gemini, Jetpac, Killer Instinct és Battletoads játékaikból.

Steames verzió vásárlása esetén a Sentry Gunt kaparintjuk meg 9 maszkal együtt a Team Fortress 2-ből.

A Worms W.M.D augusztus 23-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és Playstation 4-re. Nektek hogy tetszik az All-Stars csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)