Hirdetés

World of Warcraft Classic - hamarosan végre lesz értelme egymást csépelni

|

A Blizzard elárulta, hogy mikor érkezik meg az Honor rendszer, aminek hála mindenféle jutalmat szerezhetünk majd a PvP-vel.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban rengeteg embert vonzott be a World of Warcraft Classic, ami érthető is, hiszen komoly nosztalgiafaktorral rendelkezik a játék. A fejlesztők fokozatosan, különböző fázisokban frissítik a játékot, és most megosztották velünk, mit kapunk meg legközelebb.

Hirdetés

Már a World of Warcraft megjelenésekor egymásnak eshettek az Alliance és a Horde tagjai, de az Honor rendszer bevezetéséig igazából csak szórakozásból, célok nélkül zajlottak a PvP-összecsapások. Ez így van jelenleg a World of Warcraft Classicban is, azonban hamarosan fontos változás jön, ugyanis a BlizzConon bejelentették, hogy november 14-én ebbe is megérkezik a PvP-t alaposan felturbózó rendszer.

A dolog lényege, hogy az ellenséges frakcióba tartozó, velünk nagyjából egy szinten lévő játékosok megölésével pontokat gyűjthetünk, és különböző rangokat szerezhetünk, amelyekkel természetesen ilyen-olyan jutalmak is járnak. Fontos észben tartani, hogy gyengébb ellenfelek legyőzéséért nem jár semmi, és ha például a másik oldalhoz tartozó, ártatlan NPC-ket ölünk meg, akkor azt pontlevonással bünteti a játék.

Az Honor rendszerrel együtt továbbá bekerül még két world boss, Azuregos és Lord Kazzak is, szóval ismét lesz miért visszanézni a klasszikusba. Ti szoktatok PvP-zni a World of Warcraft Classicban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)