Hirdetés

A World of Warcraft Classic mintájára tér vissza a The Burning Crusade kiegészítő is?

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Blizzardnak elég konkrét tervei vannak a WoW Classic jövőjét illetően.

Hirdetés

Valódi nosztalgiabomba lehet a World of Warcraft Classic azoknak, akik sok évvel ezelőtt rengeteget kalandoztak az MMORPG vanilla verziójában. Ám elképzelhető, hogy nemsokára akkor is érdemes lesz ránézni a játékra, ha inkább a legelső kiegészítőt preferáljátok.

Hirdetés

Nemrég ugyanis a WoW Classic-játékosok egy része kapott egy kérdőívet a Blizzardtól, amiben a stúdió többek között azt szeretné megtudni, hogy érdekelné-e a közösséget az, ha a The Burning Crusade kiegészítő is hasonló formában térne vissza, mint a vanilla.

Van egy olyan kérdés is, ami arra vonatkozik, hogy a játékosok miként szeretnék elkezdeni a TBC-s kalandokat. A válaszok alapján úgy tűnik, még arra is van esély, hogy egymással párhuzamossan fussanak olyan szerverek, amelyeken már elérhető a kiegészítő, illetve olyanok is, amiken kizárólag az alapjáték tartalmait pörgethetjük. Talán pont ez lenne a legjobb megoldás, hiszen így mindenki eldönthetné, hogy a Classic melyik verziójában szeretne kalandozni.

Ti örülnétek annak, ha visszatérne a The Burning Crusade kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)