Hirdetés

WoW: egy hónapja offline Kínában

|

Magam is meglepődtem a hírt olvasva, de ettől még igaz - Kínában egy hónapja nem lehet WoWozni!

Hirdetés

Néha az élet (és Kína) meglepő dolgokat művel - például ki hitte volna, hogy a World of Warcraft kínai változata már egy hónapja nem megy?

A történet inkább nevetséges, mint mulatságos - bár WoW ellendrukkerek most biztos röhögnek a markukba. Történt ugyanis, hogy a játék szervereinek karbantartását átvette egy NetEase nevű cég az eddigi "rendszergazditól", a The9-től. És akkor közbeléptek a "rajtunk kivül álló okok", amelyek következtében a játék szerverei egy hónapja állnak. A játékosok sírnak, rínak, reklamálnak - különösebb eredmény nélkül. Közben a konkurens szolgáltatók konkurens MMO-i igyekeznek lecsapni az egyre morcosabban várakozó WoWosokra - és higyjétek el, Kínában RENGETEG MMO van. Vajon meddig lesznek a szerverek offline?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)