Hirdetés

WoW, hogyan tovább?!

|

Már sok víz lefolyt a folyókon, mióta a Blizzard emberei kiadták utolsó haditervüket a WoW jövőjével kapcsolatban, így elérkezettnek érezték az időt, hogy nyílvánosságra hozzák legújabb ötleteiket. Csapjunk is rögtön a lovak közé és kezdjük a legfontosabbal, dobpergés, hatásszünet.... és igen, végre elárulta Shane Dabiri vezető producer, hogy mikor és hol vethetjük az első pillantásunkat az immáron nem titkoltan készülő WoW kieg.re. A nem mindennapi eseményre a BlizzCon-on kerül majd sor, így biztosan az egész rendezvény a WoW körül fog majd forogni. Az úriember beszámolójának következő részében részletesen elemzi a reméljük hamarosan megjelenő 1.7-es patchet valamint elárult néhány konkrétumot is a már fejlesztés alatt álló 1.8-ból is. Az 1.7 verzió legnagyobb újítása a Zul'Gurub nevezetű terület megjelenése lesz. A wow rajongók biztosan tudják, hogy arról a területről van szó ott STV észak-keleti részénél, de ez a frissítés fogja tartalmazni az új Battlegrounds zóna (Arathi Basin) melett az öltöző nevű izgalmas kis izét is. Az 1.8-as patch előkészületeinél nagymértékben figyelembe vették a játékosok kivánságait így végre kicsit rágyúrnak a PvE-s vonalra is, így számtalan új küldetéssorozat jelenik majd meg a játékban elsősorban Silthius-hoz kötődően, de lesz egy teljesen új többrészes instance is. Az új dungeon Ahn’Qiraj néven fog majd futni és a BlackWing Lair-hez hasonlóan egy "könnyebb" 20 fő számára tervezett külső és egy igen erőteljesen nehéz 40 fős belső részre fog majd oszlani. Hosszabbítás: Nem a játék jövőjének részét képzi, de az elmúlt napok/hetek sajnálatos laggjai miatt a Blizzard két napos előfizetés hosszabbítást adott kárpótlásul minden európai WoW játékosnak.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)