Hirdetés

Egy másik csapatot szabotált, ezért rúgták ki a legjobb WoW guild egyik tagját

|

A hardcore raidelés nem tréfa dolog, és egyesek bármire képesek, hogy az ő guildjük legyen az első, aki megöl egy bosst. Akár másokat is hajlandóak ellehetetleníteni.

Hirdetés

Akik az elmúlt években valamennyire figyelemmel követték a World of Warcraft PVE oldalát, azoknak valószínűleg nem kell bemutatni a Method nevű guildet, akik évek óta ott vannak a toppon. A csapatból nemrég páran kiváltak és megalapították a Serenity nevű guildet, a két banda azóta fej-fej mellett vezeti a toplistát.

A napokban a Method szerverével (Tarren Mill) problémák adódtak, emiatt a srácok nem tudtak rendesen haladni. Egyesek azt gyanították, hogy Serenity rajongók DDoS támadása áll a háttérben, ezért megpróbáltak valahogy visszavágni, hogy lelassítsák a Serenity-t.

Egy játékos (ő egyébként nem a Method tagja, csak az egyik raider ismerőse) írt a Serenity egyik játékosának, hogy jófejségból adna neki pár flaskát a raidre. A Serenity mit sem sejtő tagja elfogadta Isabellab felkérését, aki már ott állt Nighthold előtt, így azonnal raiddé konvertálta a party-t, majd beugrott a kapun. Ezt követően azt mondta, hogy át kell jelentkeznie egy másik karakterre, de a valóságban csak bent állt a raidben.

Mivel ezzel ő is megkapta az Serenity egyedi raid ID-jét, a guild nem tudott bemenni a kapun. Ezzel több órát is vesztettek, mire a Blizzard megoldotta a problémát, kiteleportálta a karaktert és banolta a fiókot. Az egészre egyébként egy kiszivárgott beszélgetésből derült fény, ami alapján úgy tűnik, hogy a Method egyes tagjai már korábban is tudtak a trükkről, és a fair play jegyében jelezhették is volna ezt a Serenity felé. Ettől függetlenül az egészet kitervelő Jadelolz-t az eset után kirakták a guildből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)