Hirdetés

Technikai újításokat is hozhat a World of Warcraft: Shadowlands

|

Úgy tűnik, hogy a friss tartalmak bekerülése mellett a látványvilág is megújul egy picit.

Hirdetés

Elvileg valamikor idén érkezik meg a World of Warcraft következő kiegészítője, a Shadowlands, amelyben vadonatúj kalandok várnak majd Azeroth önjelölt hőseire. Nagy vonalakban már tudjuk, miféle újdonságokra számíthatunk, ám a jelek szerint a Blizzard nemcsak friss tartalmakkal fogja meglepni a rajongókat.

Hirdetés

Egy LemonKing nevű felhasználó nemrég kutakodott egy kicsit a Shadowlands alfa verziójának fájljai között, és érdekes információkat sikerült előbányásznia, amit meg is osztott velünk a Redditen. A kiegészítő ezen változata ugyanis támogatja a DXR és VRS funkciókat, valamint elvileg a ray tracing segítségével létrehozott árnyékokat is. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy megjelenéskor elérhetők lesznek ezek az apróságok a játékban, de úgy fest, hogy a fejlesztők már elkezdtek kísérletezgetni velük.

Szerintetek volna még mit szépíteni a World of Warcraft grafikáján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)