Hirdetés

Közel négy év után élesedett egy World of Warcraft tört szerver, mire a Blizzard néhány óra alatt lekapcsolta azt

|

A több hetes hype után nem sokáig élvezhették a játékosok a The Burning Crusade által nyújtott örömöket.

Hirdetés

A Blizzard nem szereti a privát szervereket, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Nostalrius balhé után lecsaptak egy másik népszerű szerverre is, amin a The Burning Crusade futott, és most ismét véget vetettek egy projektnek, ami szintén a játék első kiegészítője köré épült.

Hirdetés

A Felmyst készítője, Gummy52 nagyjából négy éve kezdett el dolgozni a szerveren, és sok időt beleölt, miután izomsorvadása miatt munkanélküli lett. A hetekig tartó hype után több ezren regisztráltak a szerverre, azonban néhány órával az indulás után Gummy52 kénytelen volt leállítani azt, mert kapott egy felszólító levelet a Blizzardtól.

A tört szerver hivatalos oldalán most már csak egy kép van a stúdió leveléről, mellé pedig a Felmyst készítőjének saját sorai, amiben elmagyarázza a történteket és azt, hogy betegsége miatt nem tudja önállóan fenntartani magát, így az sem megoldható, hogy elköltözzön egy másik országba, ahova nem ér el a Blizzard keze.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás a stúdió részéről a tört szerver problémára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)