Hirdetés

WOW: The Burning Crusade szárnyaló eladások

|

A Blizzard elégedett lehet a World of Warcraft: The Burning Crusade eladásaival, ami messze felülmúlta a várakozásokat.

Hirdetés

A World of Warcraft: The Burning Crusade január közepén jelent meg és mindössze egyetlen hónap leforgása alatt átlépte a 3,5 milliós eladási határt. Ez a mennyiség új eladási rekordot jelent a PC-s videojátékok világában, mivel soha egy játék sem tudott ilyen eladást produkálni ennyi idő alatt. Az egyik vezető internetes áruház, az Amazon.com minden eddiginél több előrendelést vett fel a játékra, ráadásul egyes területekre csak február közepén ért el az expansion csomag, így elképzelhető, hogy hamarosan az 5 milliós határt is átlépi majd az eladás. Csak emlékeztetőül: jelenleg 8,5 millió előfizetője van jelenleg a World Of Warcraft világának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)