Hirdetés

WoW: The Wrath of the Lich King - Mégse idén?

|

A WoW produkciós vezetője, Jay Allen Brack nyilatkozata szerint nem biztos, hogy idén jelenik meg a WoW második expanziója.

Hirdetés

A Blizzard egy korábbi jelentése szerint még arról volt szó, hogy az idei esztendőben, valamikor szeptember és december között kerül a boltokba a World of Warcraft második kiegészítője, azonban a tegnap álomszép cinematic videóval előrukkolt Wrath of the Lich Kingprodukciós vezetője, Jay Allen Brack a GC-n nem volt hajlandó a megjelenés időpontjáról konkrétumokat elárulni. Csak annyit nyilatkozott, hogy nem akarnak sietni a dologgal, a játék akkor lesz kapható, ha eléri azt a szintet, amit a Blizzard mindig is várt tőle, így könnyen lehetséges, hogy csak jövőre készül el az expanzió. Brack mondandójához hozzáfűzte, a Burning Crusade esetében is hasonló taktikát követtek. A játék nem jött ki karácsonykor, inkább dolgoztak még rajta, és most mégis milyen sikeres.

wrathofthelichking.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)