Hirdetés

Mától World of Warcraft aranyból is vásárolhatunk Overwatchban vagy Hearthstone-ban

|

Nem közvetlenül, de közvetetten ez a lényege a Blizzard új rendszerének.

Hirdetés

Ha a WoW-os karaktereteiteknél halmokban áll az arany, de inkább egy másik Blizzard játékkal játszotok mostanában, van egy jó hírünk - a WoW tokenekből Battle.net Balance varázsolható. 

WoW Tokent lehet aranyért is vásárolni az aukciós házban (mindig változik, mennyibe kerül), és minden ilyen zseton beváltásával 15 dollárral növelhetjük a Battle.net felhasználói fiókunk egyenlegét. Ezt az összeget aztán kedvünk szerint elkölthetjük, vehetünk belőle Overwatch Loot Boxokat, Hearthstone kártyacsomagokat, hősöket vagy bármit a Heroes of the Stormban. Ugyanezt az alábbi videó is elmagyarázza, csak szebben, mint én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)