Hirdetés

WRC 3 - walesi gameplay

|

A rally szerelmesei nem hagyhatnak ki egy pályát sem a szórásból, még akkor sem, ha az latyakos, ragacsos, nedves és csúszós. Üdv, Wales!

Hirdetés

A rally sport kedvelőinek igazi kincs lehet a WRC 3 közelgő megjelenése, hiszen a Milestone által fejlesztett produktum október tizenkettedikén jelenik meg PC-re, PS3-ra, X360-ra és PS Vitára.

A WRC 3-ban megannyi pályán tehetjük próbára vezetői tudásunkat, melyekben csupán a nehézség és technikai bravúrok alkalmazása a közös, a körülmények koránt sem. A walesi futam például nem kedvez azoknak, akik a száraz versenyeket részesítik előnyben, hiszen a pályán minden más adott lesz, kizárólag a szárazság.

Emlékeztetőül a játék rendszerkövetelményei:

Minimum:

Op. rendszer: Windows XP SP2, Windows Vista vagy Windows 7
Processzor: Intel™ 2.4Ghz vagy hasonló
Hely a merevlemezen: 5,5 GB
RAM: 1GB
VGA: NVIDIA Geforce 8800 GT, AMD® Radeon™ HD 3870 vagy jobb (Pixel Shader 3.0 kompatibilisnek kell lennie) 512MB RAM.

Ajánlott:

Processzor: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2 vagy jobb
RAM: 2 GB Windows XP-n, 3 GB Windows Vista-n és 4 GB Windows 7-en.
Képernyő: 19" LCD Wide Screen vagy nagyobb.
VGA: NVIDIA GeForce 9000-es sorozat, vagy jobb, AMD Radeon HD4000 sorozat, vagy jobb (Pixel Shader 3.0 kompatibilisnek kell lennie) 1GB RAM.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)