Hirdetés

WRC 5 - itt az első gameplay trailer

|

Bemutatkozott a WRC 5 első gameplay videója, ami nem sok újdonságot tud felmutatni a korábbi részhez képest és a fejlesztőcsapat sem túl biztató, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés

A Bigben Interactive felügyelete alatt folytatódik a WRC sorozat, ám a fejlesztést nem az eddigi részeket jegyző Milestone vállalta el (ők éppen a saját címükkel, a Sebastien Loeb Rally Evo-val vannak elfoglalva), helyettük a nem túl biztató referenciákkal rendelkező Kylotonn Games ragadta magához a kormányt (ők készítették például a bűnrossz Motorcycle Club-ot). 

Szerencsére a WRC 3-as világbajnok, Sébastien Chardonnet tanácsokkal segíti a stúdiót, így a Bigben által bemutatott, első gameplay videóban látottak talán nem okoznak majd csalódást. A három perces trailerben a játék portugál rallyját vehetjük szemügyre egy Volkswagen Polo R WRC-t irányítva, de a kiadó szeretné rá felhívni a figyelmünket, hogy jelenleg még a béta verziót láthatjuk, vagyis néhány elem nem végleges vagy akár hiányozhat is. A WRC 5 így néz ki most: 

A WRC 5 megjelenése ősszel várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS Vitára. Mi a véleményetek a játékról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)