Hirdetés

WRC 6 - beszáguldott az új trailer

|

A szörnyű Motorcycle Club-ot fejlesztő Kylotonn Games elhozta nekünk a WRC 6 új trailerét, amelyben a megjelenésről is elrejtettek egy fontos részletet.

Hirdetés

A rémséges minőségű Motorcycle Club és a korrektebb WRC 5 fejlesztőcsapata, a Kylotonn még májusban jelentette be a FIA World Rally Championship hivatalos sorozatának következő felvonását, a WRC 6-ot

A kiadásért felelős Bigben Interactive és a Kylotonn Games által korábban közzétett információk alapján a WRC 6 tizennégy WRC eseményt tartalmaz az összes hivatalos sofőrrel és csapattal együtt, valamint számos WRC 2 és Junior WRC sofőrt is választhatunk majd a játékban. A fejlesztők elmondásuk szerint rengeteget tanultak a játékosok visszajelzéseiből, az új fejlesztői eszközeiknek köszönhetően a WRC 6-ban már fejlettebb grafikát és hangokat kapunk. Azt ígérik, hogy új szintre emelik a realizmust, amire a Motorcycle Clubra visszagondolva inkább ne vegyünk mérget. Az új in-game trailert odafent találjátok, kommentben pedig írjátok le, hogy mit gondoltok a látottakról. 

A WRC 6 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, várhatóan októberben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)