Hirdetés

WRC 8 - nem kizárt, hogy ezt is csak az Epictől vehetjük meg PC-re

|

A játék hivatalos weboldala árulkodik egy megállapodásról, aminek sokan nem fognak örülni

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy a Bigben Interactive közelgő WRC játéka a korábbiakkal ellentétben nem fog megjelenni Steamre, hanem egy újabb Epic Games Store exkluzív címmel gyarapodik a platform felhozatala.

Hirdetés

Hivatalos bejelentésről vagy megerősítésről egyelőre még nincs szó, ám a WRC 8 hivatalos weboldalán jelenleg csak az Epic logója van feltüntetve a három nagy konzol mellett, a Valve platformjának pedig nyomát sem láthatjuk. Bonyolítja az ügyet, hogy a Steam felületén még jelenleg is él a WRC 8 oldala, ám a Metro Exodus  esete után nem lenne újdonság, ha az Epic az utolsó pillanatokban szipkázta volna el a játék jogait a Valve elől.

Az sem elhanyagolható tény, hogy a WRC-t jegyző Bigben Interactive előző játéka, a The Sinking City is Epic-exkluzívként jelent meg. Ha nem is biztos, de valószínűsíthető, hogy a Bigben versenyzős programja is kizárólag az Epic Games Store-ban lesz megvásárolható PC-n, egy ideig legalábbis biztosan.

A WRC 8 várhatóan szeptember 8-án jelenik meg a négy nagy platformra. Ti kezdtek megbarátkozni már az Epic Games Store-ral?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)