Hirdetés

WRC 8 - idén visszatér a Kylotonn sorozata

|

A V-Rally 4 után újra a WRC sorozatot folytatja a csapat.

Hirdetés

Aki igazán jó ralis játékra vágyik, az sokkal nagyobb eséllyel találja meg a február végén megjelenő DiRT Rally 2.0-ban, amit keres, mint a WRC 8-ban, de sosem baj, ha van választék.

Hirdetés

A Kylotonn szeptemberben adja ki a WRC sorozat új részét PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. Licencelt játékról lévén szó az autók és 14 ország 100 pályája mellett az ismert versenyzőket (vagy legalább a nevüket) is viszontláthatjuk. A WRC 2, a Junior WRC pilótái és más legendák is megjelennek majd. Újdonság a dinamikus időjárás, mely befolyásolja a vezetési körülményeket, erre is oda kell figyelnünk. A csapat továbbá szeretne javítani a karriermódon, valamint a látványon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)