Hirdetés

WRC 8 - jöhet néhány percnyi ralizgatás?

|

A Bigben Interactive hozott nekünk egy vadonatúj videót, amiben megleshetjük a játék egyik futamát.

Hirdetés

Pár éve már a Kylotonn csapata felel a WRC sorozatért, ami ugyan tavaly nem kapott új részt, de idén ismét autóba pattanhatunk, hogy megmutassuk, mit tudunk az utakon, illetve a terepen. A következő játék megjelenése ugyan még odébb van, de most egy kicsit belekukkanthatunk.

Hirdetés

A szerencsére csak színtiszta játékmenetet tartalmazó videó a WRC 8 béta verziójából származik, és egy argentin pályát mutat be a nagyérdeműnek. Az már most tisztán látszik, hogy a játék hangulata eléggé rendben lesz, és verseny közben nemcsak a kanyargó útra, hanem a dinamikusan változó időjárására is oda kell majd figyelnünk, ami egyértelműen sokat dob a játék realisztikusságán.

Pontos megjelenési dátumot még nem kapott a WRC 8, egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy szeptemberben érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)