Hirdetés

WRC 8 - nem lesz könnyű éjszaka, esőben vezetni

|

Befutott egy új gameplay videó, ami azt mutatja meg, hogy milyen élmény lesz sötétben ralizni.

Hirdetés

Az elmúlt évek játékai sajnos nem arról tanúskodtak, hogy a WRC sorozat a legjobb kezekben van, de minden év újabb lehetőség a rossz széria megtörésére. Múltkor megnézhettük, milyen egy nagyjából átlagos futam, most pedig azt leshetjük meg, hogy fest az, amikor nem éppen ideális körülmények között kell versenyeznünk.

Hirdetés

A WRC 8-ban természetesen nemcsak tűző napsütésben, csontszáraz úton fogunk autót vezetni, hanem előfordul, hogy szakadó esőben, az éjszaka kellős közepén kell átküzdenünk magunkat az egyes pályákon. Elég hangulatos lesz, ahogy csak a fényszórók világítják meg az előttünk lévő terepet, miközben esőcseppek borítják a képernyőt, de értelemszerűen nehezebb is lesz ilyen helyzetben a kocsit az úton tartani.

Egy friss videónak hála 4K-s felbontásban csodálhatjuk meg, milyen is lesz ez a játékban.

Hogy tetszik? Ti várjátok már a WRC 8-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)