Hirdetés

A WRC 9 már az új konzolokra is érkezik

|

A játék kiadója közben további két évre aláírt a WRC-vel.

Hirdetés

Idén is tovább folytatódik a KT Racing és a Nacon jóvoltából a hivatalos FIA World Rally Championship licencekkel rendelkező sorozat. A kiadó bejelentette, hogy már zajlik a fejlesztés, és nem csak PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, hanem a következő generációs konzolokra is meg fog jelenni a sorozat következő része, a WRC 9.

Hirdetés

A tervek szerint még több lehetőséggel és kihívással bővül a karrier mód a WRC 8-hoz képest, több új esemény, közte a kenyai, japán és új zélandi rali is elérhető lesz, illetve még több klasszikus raliautót irányíthatunk majd. A fejlesztők igyekeznek még élethűbbé tenni a fizikát, és a realisztikus hangok fejlesztése is prioritást élvez. A bejelentés mellé érkezett egy kedvcsináló is, ezt megnézhetitek alább.

A Nacon továbbá meghosszabbította a megállapodási szerződését a WRC szervezettel, így 2022-ig biztosan készülni fog a WRC 10 és a WRC 11 is.

A WRC 9 szeptember 9-én fog megjelenni PC-re az Epic Games Store-on kereszül, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig érkezni fog Nintendo Switch-re, PS5-re és Xbox Series X-re is. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)