Hirdetés

Wreckfest - ez lesz a Next Car Game hivatalos neve, játszható a multiplayer

|

Várható volt, hogy a Bugbear Entertainment idővel megváltoztatja új játéka nevét. Ennek most jött el az ideje.

Hirdetés

Oké, hogy az Early Accessben elérhető játékok többsége még erősen félkész, de kevés olyan fejlesztő van, aki a munkacímet használja, mikor kiadja új játékát.

Azért ilyenkor már elkezd beépülni az emberek tudatába, és nyilván az, hogy "tudod, az az autós játék, amiben roncsautók vannak, és új", még kevés a pontos beazonosításhoz. Nem jut el mindenkihez a címváltoztatás híre, és aki Next Car Game-ként keresné a Flatout fejlesztőinekúj alkotását, az lemaradhat a további fejleményekről. Mindenesetre ti legalább tudni fogjátok, hogy a Next Car Game mostantól Wreckfest. 
 

A Bugbear azért választotta ezt a nevet, mert a wreckfest kifejezést általában az autóversenyeken bekövetkező tömegbalesetekre használják, és itt sem az a lényeg, hogy vigyázzunk a fényezésre.

A Wreckfestben mostantól elérhetők 18 fős többjátékos versenyek, melyeket négy módban (verseny, derby, deathmatch, team deathmatch) játszhatunk. A végleges változatban 24 fős versenyek lesznek, de a fejlesztők még időt kérnek, hogy dolgozhassanak a netkódon. Emellett egy új ovális pálya, a Speedway és egy új európai coupe is bekerült. Ha kipróbálnátok, 24,99 euróért vehetitek meg Steamen, de ez még egy kezdetleges változat, fontoljátok meg, hogy megéri-e most megvenni, vagy tudtok még várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)