Hirdetés

Wreckfest - hamarosan konzolokra is megjelenik

|

A FlatOut szellemi utódjában hamarosan kontrollerekkel is amortizálhatjuk a verdákat.

Hirdetés

Akik kedvelik a roncsderbit, azok bizonyára imádták a Bugbear Entertainment fémcsikorgató játékát, a tavaly augusztusban megjelent Wreckfestet, amely egy hosszabb szünet után visszatér, hogy a konzolokon is tiszteletét tegye. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat egy videóval erősítette meg, hogy a Wreckfest augusztus 27-én fog megérkezni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de nemcsak sima, hanem Deluxe kiadásban is beszerezhető lesz. A Digital Deluxe Edition tulajdonosai például már 24 órával korábban belecsaphatnak a lecsóba, valamint ez a csomag tartalmazza a Season Pass-t is, ami 20 új verdát, 20 kozmetikai elemet és további testreszabási opciókat tartalmaz (az előrendelőknek jár egy Bandit Ripper V8 is ajándékba, méghozzá mindkét változat esetében). 

Augusztus 27-én egyébként a PC-seknek is érdemes lesz visszanézni a játékba, mivel egy ingyenes tartalmi frissítéssel többek között olyan újdonságok kerülnek be, mint három új pálya és egy aréna, vadonatúj gépszörnyek, új és továbbfejlesztett karrieresemények, pofás festések és sok más. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)