Hirdetés

Wreckfest - te láttál már fűnyíróderbit? (videó)

|

A Wreckfest következő frissítésében olyat művelhetünk, amit még soha, sehol: fűnyíró roncsderbit tarthatunk!

Hirdetés

A Wreckfest (korábban Next Car Game) lényegében a legendás Flatout szellemi utódja, amelynek legfőbb erénye a Destruction Derby nyomdokaiban haladva, hogy egy nagyon részletes törési modellel törhetjük ronccsá különböző derbiken és versenyeken a verdánkat. 

A Bugbear Entertainment versenyjátéka jelenleg az Early Access rendszer vendégszeretetét élvezi, és mint ilyen, folyamatosan frissül. Az új update viszont valami olyasmit adott hozzá az alapjátékhoz, ami egy eddig fel nem fedezett piaci rést tapasztott be: a fűnyíróderbit. Az új mód keretén belül fűszálmészáros gépezetünkkel egy kis mezőn zúzhatjuk szét egymást, kerti munka ilyen élvezetes még soha nem volt. A frissítés egyúttal tartalmazta a három fordulóból álló, fordulónként két körös Sprint Cupot is, három vadonatúj pályát, valamint számos fejlesztést (például realisztikusabb törésmodellt és fizikát, új alkatrészeket stb.), a javítások teljes listáját itt böngészhetitek át, a fűnyíróderbivel pedig alant ismerkedhettek meg: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)